Új szolgáltatás: benzinhiéna

2006.03.02. 09:31

Mindig is gyanús volt, hogy a másik benzinkútnál olcsóbb az üzemanyag? Ugye milyen jó lenne tudni, hogy hol tankolhat a legkevesebb pénzből? Megmutatjuk! Ismerkedjen meg a totalcar legújabb szolgáltatásával, a benzinhiénával.

A benzinhiéna eredete

A modern ipari világ a környezetet is átalakítja, új típusú élőhelyeket hoz létre. Ilyen például a kőolajszármazékoktól folyamatosan lángoló szavanna. A lángoló szavannák kíméletlen mindennapjait csak robusztus mutációkat felhalmozott, harcedzett élőlények képesek túlélni. Az egyik ilyen a benzinhiéna ( Hyaena hyaena ssp. petrochemica). Így néz ki:

A benzinhiéna logó

A benzinhiénák legérdekesebb tulajdonsága, hogy képesek nagy pontossággal jelezni az üzemanyagok árát. Az állatot kifinomult szaglóhámja és közgazdasági alapismeretei segítik ebben. Arra gondoltunk, hogy önök, szeretett olvasóink, tudnának mit kezdeni egy benzinhiéna képességével. Különösen ha adatbázisba gyűjtenénk folyamatos megfigyeléseit. Így hát importáltunk egyet a lángoló szavannáról és most itt szimatol és lángol a szerkesztőségben.

Mától a totalcar összes oldalának legtetején a dátum mellett ki van írva, hogy abban a pillanatban mennyibe kerül a legolcsóbb benzin az országban. Ugyanezt a címlapon is megtalálja, bal oldalon a totálsár alatt. De merészkedjünk beljebb, egészen a benzinhiéna tűzálló alvókosaráig, amit ide tettünk: benzin.totalcar.hu

Itt megtalálhatja Magyarország egyre több benzinkútjának aktuális árait. Válassza ki azokat, amik mellett minden nap elmegy. Ha a benzinkutak melletti kisautóra kattint, a benzinhiéna megjegyzi, hogy ez a benzinkút önnek útba esik. Természetesen többre is kattinhat, a benzinhiéna a szokásos útvonalam menü alatt összegyűjti őket. Nem találja a kedvenc benzinkútját? Küldje el a benzinhiénának!

De egy hiéna nem hiéna ajándékok nélkül. Küldje el nekünk kedvenc benzinkútja árait és nyerjen! A benzinhiéna szíve nagy, és megjegyzi azokat, akik segítenek neki új benzinkutakkal és új benzinárakkal. Most például egy fényképezőgép van nála, ami akár az öné is lehet.

A benzinhiéna jóbarát. Szeresse ön is, és hamarosan azt veszi majd észre, hogy pénztárcája el nem költött bankjegyektől duzzad.

A benzinhiéna pontokba szedve

  • Ha nem látja a benzinkútját a listában, az azért van, mert még nincs benne. De ha elküldi nekünk, akkor benne lesz. Szóval küldje el .
  • Nem is annyiba kerül a kedvenc kútjánál a benzin mint amennyit kiírtunk? Küldje el a legfrissebb árat, amit látott. És nyerjen ajándékot !

Ugye milyen egyszerű?