Az Év autója az interneten - szavazzon!

2002.01.28. 11:18

A két legnagyobb magyar internetes autós napilap meghirdeti a 2002-es Év Autója-választás online változatát

 
   
   

A TotalCar.hu és a vezess.hu kezdeményezése világszinten is egyedülálló - a bevett gyakorlat szerint vagy az autós újságírók szavaznak közösen, vagy egy-egy szaklap kéri szavazásra a saját olvasóit. Eredetileg mi is magunk döntöttük volna el, melyik az év autója, de a próbálkozás látványos kudarccal végződött. Odáig még valahogy eljutottunk, hogy "általános" győztesben nem tudunk megállapodni, de öt percen belül már ott tartottunk, jó, az év élményautója az új MINI, viszont akkor kell még egy kategória: az év nyári élményautója, mert az a Mazda MX 5.

A konkurens médiumok olvasói tehát együtt, felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül döntik majd el, melyik a 2002-es év autója . A két portálon közös szavazógépet helyezünk el, mely egyesítve számolja a különböző helyeken leadott szavazatokat, napról napra egységesen.

Tizenkét napon át tizenkét kategóriában, az összesített győztes, a magyar "Év autója az interneten - 2002" az lesz, amelyik valamennyi kategória valamennyi versenyzője közül a legtöbb szavazatot kapta. A szavazás állását rendszeresen közvetíti az Est Fm rádió.

A díjat közösen adjuk át a nyertes márka magyar forgalmazójának.

Szavazzon rögvest!