Formula 1 gyárlátogatás - önnek

2002.03.22. 09:12

Vegyen részt a szezon legkiemelkedőbb F1-es túráján, nyerje meg a PitStop.hu és a Totalcar közös nyereményét: egy igazi Formula 1 gyárlátogatást!

 
   
   

Ami eddig csak a csapattagok és a szponzorok kiváltsága volt, azt most ön is átélheti. Nézze meg saját szemével hol és hogyan készülnek a Minardi Formula 1-es versenyautók! A PitStop.hu és a Minardi Club Budapest szervezésében személyesen is betekinthet a kulisszák mögé.

Sőt! Egy szerencsés Totalcar olvasó meg is nyerheti az év Formula 1-es túráját, amin lehetősége adódik arra, hogy megnézze a Minardi Asiatech faenzai gyárát, és a Formula 1-es versenyautók gyártásának teljes folyamatát.

Ha szeretné megnyerni a Formula 1 gyárlátogatást, nincs más dolga, mint regisztrálni magát a PitNews F1 hírlevél olvasói közé. Regisztráció itt.

A PitNews a PitStop.hu ingyenes autósport e-Hetilapja, melynek korábbi számát itt olvashatja.

 
   
   

Program

A gyárlátogatásra 2002. április 15-17. között kerül sor, közvetlenül a San Marino-i Nagydíj után. Az utazást a PitStop.hu és a Pegazus Tours közösen szervezi.

Utazás

Budapest-Faenza-Budapest non stop, nyugati típusú autóbusszal.
Indulás-érkezés
április 15.: indulás 18:00, a Budapesti Kongresszusi Központ parkolójából
április 16.: érkezés Faenzába 09:00 körül.
hazaindulás 18:00-kor.
április 17.: érkezés 09:00 körül, a Budapesti Kongresszusi Központ parkolójába

Az út kb. 15 órát vesz igénybe. Az utazás 45 személyes, nyugati típusú autóbusszal történik, így biztosítható a kényelmesebb elhelyezés. Az utazás szállás nélküli non-stop módon történik igény szerint 2-3 pihenő közbeiktatásával. Étkezésről a résztvevőknek maguknak kell gondoskodni.

Ha bővebb információkat szeretne kapni a Minardi Formula 1 gyárlátogatásról, írjon e-mailt: info@pitstop.hu