Autós kupi

2000.08.10. 10:59

Egy weinheimi vállalkozó különös árukapcsolással lépett színre. A városban több szexklubot üzemeltető német üzletember szextaxi szolgáltatást nyújt régi és új vendégei részére. A Quicky Fun Mobil utasai a luxusággyá alakított hátsó ülésen hódolhatnak a párcserés szerelem oltárán. Videó, hifi, minibár gondoskodik a jó hangulatról.

 
   

Minden klubtag ingyenesen veheti igénybe az extra szolgáltatást. Előre nem tudják, kivel hozza össze őket a vak szerencse, ez azonban az utasokat ritkán korlátozza. Mivel a járgány gyakran megáll, előnyben vannak a gyorstüzelők..

A helyzet pikantériája, hogy sem sötétített ablak, sem függöny nem rejti a boldog csoportokat. Még a vezető ülését is csak egy normál ablak választja el az utastértől, így a sofőrnek nehéz az útra koncentrálni.

 
   

A vállalkozás nem előzmény nélküli. Többen próbálkoztak már repülőgépes szex elterjesztésével. A földi megoldás mégis grandiózusabb, hiszen nemcsak néhány eltévedt sirály kukkolhat, ráadásul mégiscsak olcsóbb a földön járni. A buli egyelőre még nem okozott tömegszerencsétlenséget.

Magyarországi bevezetésének egy akadálya van: a Baross utcán autózók rég feltalálták, garantáltan változatos, ráadásul kevesebbe is kerül.