Bacchanália, korrupció, ajándéktoll

2006.11.09. 08:24

Volt nekünk egy rovatunk, a Mohó Hiéna. Ajándékokat lehetett benne nyerni, amiket autós cégektől kaptunk.

Mohó Hiéna 2.0

Vagy mert szerették volna a sajtóbemutatón kínált meztelen szusi és pazar óbor mellett még egy USB kulccsal is lágyítani kollégáink gerincét, vagy mert direkt azért adták, hogy kisorsoljuk önök között. Akárhogy is, a rovat elpusztult, ahogy erről már vállalatunk sajtóosztályától is értesülhettek .

Ahogyan arról is, hogy a főnixek és a hiénák elsőre talán nem nyilvánvaló evolúciós rokonságban állnak. Íme tehát a Mohó Hiéna ismét. Még több bizarr ajándéktárgy, még több furcsa történet, még több mókás fénykép. És persze még több limerick!

De ami ezeknél sokkal fontosabb: a rovat rendesen fog működni. Nem akkor találnak tehát majd új ajándékot, amikor a szerkesztőnek frissíthetnékje volt, hanem minden hétfőn és csütörtökön. Akár a naptárukba is bejegyezhetik.

És ha nem tudják a választ a kérdésekre, nehogy eltaszítsák maguktól a billentyűzetet! A legtöbb kérdésre nincs jó válasz. Csak legjobb. Írjanak érdekes marhaságokat! Mi is ezt tesszük.

Játsszanak, nevessenek, törjék a fejüket, aztán törjék még.

Kezdjük is mindjárt az első feladvánnyal, ami borzasztóan nehéz. Kattintson csinos kolléganőnkre, a többit megtudja odaát: