2006.01.27. 15:18
Dátumbélyegzők! Színes címkék! Sporthírek, bolondságok, sok-sok nevetés! Nézze meg mit tud a Hírek rovat, ami most már nem csak Hírek rovat.

Ha ránéznek a címlapon a jobb oldali hasábra, kicsit máshogy fest, mint eddig. Ne ijedjenek meg, még jobb lesz.

Rettenthetetlen hírszerkesztőnk természetesen továbbra is éjt nappallá téve követi az autóipar eseményeit és folyamatosan tudósít róluk. Nemrég kapott új intravénás koffeinadagolót, úgyhogy jobb mint újkorában. Hírszerkesztőnk jelentéseit a frontvonalból kék+fehér címkével látjuk el.

Ha sporthírekre kíváncsi, azt is megtalálja itt. Sárga-piros címkét ragasztunk rájuk. Mostantól nem kell legyalogoni a címlap aljára, ha kicentizett előzésekre és felborult raliautók által elpusztított nézőkre kíváncsi!

Ha pedig már átdolgoztuk a friss hírek megjelenítését, gyorsan indítottunk egy új rovatot is. Ez a Belsőség. A belsőség szó betűiből kirakható a blog szó és ez nem véletlen. Itt fogunk írni a hülyeségekről. Ha kíváncsi a szerkesztőség tagjainak történeteire, az internet zugaiban talált elmebeteg videókra és őrült pimpelésekre, vagy más autós botorságokra, keresse a rózsaszín+barna címkét!

Jó szórakozást, olvassák továbbra is Magyarország kedvenc autós villanymédiumát.