Randi a legolcsóbb hostessel

2003.10.17. 15:10

Nézegettem a kollégám házi pornó gyűjteményébe szánt keddi fotókat a kiállításról. Piros ruhás csajok dögivel. Gondoltam, biztos vannak ott másmilyen ruhában is más csajok. Vagy ugyanazok csajok más ruhában. Vagy ugyanabban a ruhában más csajok. Mindegy, csajok és kész, megyek és megnézem.

Férfiember nem hord piros inget. De most nem is ezt akartam mondani. Hanem hogy férfiember éretté válásának környékén van ugye a kaja-pia-nők-haváj életérzés (alternatív kultúrkörökben haváj-dídzséj-és napszemüveg), ami a párkapcsolat állandósult állapotának kialakulásával a négykerekűek iránt átlagosan, vagy annál jobban érdeklődőkben lassan áttér kaja-pia-autók-haváj érzésre. Ilyenkor minden érdekli az embert, ami autókkal kapcsolatos, R-GO kimegy a legközelebbi autószalonra. Mondjuk a budapestire. És tetszik neki még a 35 személy szállítására alkalmas busz is.

Aztán ahogy lassacskán rájön, hogy ebben az autós szakmában is mennyi unalom van! -minden kiállításon ugyanaz - visszatér a gyökerekhez, a nőkhöz. Ha ezeket egy autós kiállításon cserkészi be, még jobb - nem mintha az autók érdekelnék még. Ennyit az előzményekről csak úgy miheztartás végett, hogy látsszon, nem erőltetett a cinizmus, spontán jön. Szóval a PRESS feliratú bejáraton felvillantottam belépőkártyám, és már bent is voltam a parkoló részen. Sokan voltak mégis találtam egy helyet, de elém ugrott egy félajtós szekrény méretű - talán - parkolóőr. Annyit mondott, parkoljak le nyugodtan. Köszi, nélküle nem tudtam volna, mit keresek egy parkolóban. Kérdem: "Itt a Lancia előtt jó lesz?" erre mondja, hogy persze, jó, de az Maserati. Na, testvérem - gondoltam - játsszuk le.

Leparkoltam a Lancia Beta előtt, kiszálltam, és ütés váltás helyett rápirítottam az emberre, hogy nézzen má' körbe. Honnan szalajtották? A FE-HO-VA-ról!? Ne akarjon má' okos lenni egy autós kiállítás press parkolójában, he. Hagyjuk. A B pavilonba léptem. Ezekről a dinoszauruszokról mindig nagyapám jut az eszembe, pedig nem is ismertem, mivel születésem előtt halt meg.

A lelke mélyén senki sem akar ilyen autót magának. Most meg itt van még ez a ?koda is. Rajta igényesen egy kézzel írt cédula: "Ezt az autót egy hölgy restaurálta!" No igen. Vajon hegesztette, fényezte, vagy a pénzt rakta a munkások kezébe? Mert nem mindegy, bár a restaurálás menetében mindegyik nagyon kényes pillanat. Csajok meg közbe sehol. Még ez a restauráló hölgy sem látszik semerre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.