Majmok a villanyköszörűn

2007.11.26. 16:01

A fék meggyőző, a kilátások kecsegtetők, a közhivatalok tíz év múlva egymást ölik majd érte - a miniszter szerint.

Minden napra kell egy bizarr kaland. Én november 20-ára azt találtam ki, hogy beülök Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter mellé, miközben bemutatja az új magyar autós projektet, a 14 éve fejlesztett villanyautót. A villanyautó engem nem győzött meg, a miniszter is csak igen óvatosan merne fogadni, hogy a közeljövőben lesz-e ebből sorozatgyártás, tíz év múlva meg ki tudja, érdekel-e bárkit egy villanyautó, amikor ma se nagyon.

És hát persze, amit mindenki tud, de valahogy mindig megfeledkezünk róla: nem szabad politikusokkal interjúzni. Vagy véget nem érő litániákat mondanak, ami érdektelen, vagy állandóan félbeszakítjuk őket, akkor meg mi vagyunk a bunkó. Mivel a minisztériumtól igen hamar odaértünk úti célunkhoz, a Millenárisra, egyre inkább hajlottam az utóbbira.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.