Kukkolva élvezni

2006.11.28. 08:20

Elfogadható, ha valaki szexuális kéjt érez valamilyen jobb sportkocsi vezetőülésében, valamilyen jobb versenypályán. De ki izgul fel álló autók látványára? Szerintünk szinte bárki, ha a Lamborghini-múzeumról van szó.

Ez a galéria eredetileg Kari képeiből állt volna, ugyanis ő járt a Lamborghini-múzeumban. Arról azonban nem tehetett, hogy nem volt nála extra fényerejű, képstabis digigép, nem szóltak előre, hogy vigyen állványt, és a kedvéért a világítást sem voltak hajlandóak felkapcsolni. Ezért az ő sötét és életlen képeit majd valamikor később, a blogban lehet megtekinteni.

De ha már egyszer ott járt, és ha már egyszer Lamborghini-hét van a totalcaron, úgy döntöttünk, hogy a múzeum hivatalos, természetesen díszkivilágításban, látogatómentes időszakban készült képeivel azért megörvendeztetjük az olvasókat. Ennyit arról, mennyire élik át az olaszok a fair play szellemét. Kari persze okulhatott volna abból, ahogy Materazzi beszólt Zidane-nak, és alaposabban is rákészülhetett volna a fotózásra.

Mindenesetre a múzeumnak összesen 40, teljesen működő, olykor fotózásra is kiadott autója van, ezeket forgatják a nagyjából 20 helyen. A cím: Sant'Agata Bolognese, Via Modena 12. Nyitva tartás: hétköznap 9:00-12:30-ig és 2:30-tól 5:00-ig (közben tessék sziesztázni!). Hétvégén, ünnepnapokon és augusztusban zárva. Azt hiszem elmegyek oda teremőrnek.