Lesz-e még idén TotalCar a tévében?

2006.09.15. 19:35
Közérdekű közlemény. Az utóbbi napokban egyre több Olvasónk kérdezte, mi lesz a TotalCar.hu tévés mutációjával, most, hogy véget értek az ismétlések, lesznek-e új adások és mikor. A nagyobb hatékonyság kedvéért nem egyesével válaszolunk, hanem kiadunk egy kommünikét, mint a profik.

Kedves Olvasóink, drága Nézőink!

Nyári ismétlő válogatásaink végén azt ígértük, szeptember 16-án végre ismét friss adásokkal térünk vissza. Amikor ezt ígértük, illetve felvettük azt az adást, még így is gondoltuk. Aztán telt-múlt az idő, eljött az ősz, és rájöttünk, jóhiszeműen bár, de hazudtunk. Igazából idén, már nem lesznek friss TotalCar adások a TV2-n.

Szívesen megmondanánk, miért, de korábbi fogalmazványaink, melyekben megpróbáltunk úgy ködösíteni, hogy mindkét félnek jó legyen, ugyanakkor Olvasóink információigénye is kielégítést nyerjen, közölhetetlennek, borzasztónak, egyenesen szégyenteljesnek bizonyultak. Politikusok nap mint nap adnak ki effajta idegesítő kommünikéket, de a mi idegeink elég hamar felmodták a szolgálatot. Semmitmondó általánosságok helyett tehát kérjük, a miért-kérdésre adott válaszként érjék be ennyivel: mert bőr az egér.

Most, hogy így az okokat tisztáztuk, nézzünk inkább előre! A TV2-vel abban állapodtunk meg, hogy műsorunk 5. évfolyamát 2007-ben indítjuk el. Addig ismétlések se lesznek. Természetesen időnként összefutunk a főgyártásvezetővel és a programigazgatóval, megpróbálunk minél jobb feltételeket kizsarolni, hiszen szép dolog a tartalom, de egy négy éve futó műsorra bőven ráfér már a formai megújulás is. Ötleteink vannak. Ha esetleg addig is elvonási tüneteik lennének, töltögessék TV rovatunkból ismétléseink ismétléseit.

Szeretettel:

Bazsó Gábor
Winkler Róbert