Megjelent a TotalCar könyv!

2004.03.12. 13:04

Best of TotalCar címmel könyvet adott ki a totalcar.hu stábja. Eddigi fennállásunk számunkra legkedvesebb tesztjei és ismeretterjesztő cikkei teszik ki az ezernyi fotóval illusztrált, közel 400 oldalas könyv vidám tartalmát.

A megszállott érdeklődők mellett a szórakozva tájékozódni vágyó laikusoknak is szóló kiadvány Ferrari-, Corvette-, Zaporozsec-, Velorex- és kombájntesztet egyaránt tartalmaz, de ezek mellett lírakedvelő olvasók külön örülhetnek a 332. oldalon található versbe szedett Volvo-tesztnek is.

 
  Dedikálási helyszínek, időpontok:</
 
  Március 13, szombat, 14:30, Campona üzletközpont, Libri könyváruház
Budapest, XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43.

Március 13, szombat, 16:30, Europark üzletközpont, Libri könyváruház
Budapest, XIX. kerület, Üllői út 201.
Március 13, szombat, 18:30, Árkád üzletközpont, Libri könyváruház
Budapest, X. kerület, Örs Vezér tere 25

Bár az írások java a totalcar.hu-n hozzáférhető, a könyv barátságos állaga és nyomdafestékszaga mindenképpen a (finoman átpolírozott) cikkek fizikai birtoklása mellett szól, nem is beszélve a garantált vírus és spam-mentességről, és arról a nyilvánvaló tényről, hogy egy könyvet oda is magával vihet, ahová számítógépet csak nagy üggyel-bajjal cipelhetne.

A fentiek mellett a Best of TotalCarban leírjuk, hogy készül a TotalCar tévéműsor, és az autótechnikailag alulképzettek száznál is több homályos jelentésű szakkifejezés jelentését ismerhetik meg végre-valahára, a hiánypótló és eddig sehol se publikált Derűs TotalCar Enciklopédiában. Az autós újságírás ámokfutóinak első kötete 2980 forintért kapható a könyvesboltokban.