Kocsik, sültkrumpli, fergeteges rákkendroll

2007.03.09. 13:23

Rosszabb pénz lehetünk, mint a pengő volt 1946-ban: a televízióműsor megkerült és szép új ruhát kapott, hogy március 12-én este 11-kor büszkén önök elé tárhassuk a TV2-n. Megint lesz Totalcar a tévében. És jobb lesz, mint valaha.

Ha ön tavaly június óta kezdte el olvasni a Totalcart, lehet hogy nem is tudja, miről van szó! Volt egy televízióműsorunk a TV2 csatornán 2002 szeptembere óta. Jó kis műsor volt, hetente fél óra, többek között autók voltak benne.

Aztán a tavaly nyári ismétlések után a műsor nem indult újra, fogalmazzunk úgy, hogy kreatív szabadságra ment. Ha emlékeznek még, erről egy professzionális sajtóközleményt is kiadtunk.

De ahogy Arnold Schwarzenegger mondta terminátorként: még visszajövök.

Mi is visszajöttünk.

Az új műsor egy kicsit más lesz, mint a régi. Ezt is a Winkler meg a Karotta fogja vezetni, ez is a TV2-n lesz, ebben is lesznek hébe-hóba autók, de innentől már a drámai változások sorolhatók. Vegyük őket sorban.

  1. Az új műsor nem félórás lesz, hanem egy órás. Ez jó!
  2. Nem szombat délben lesz, hanem hétfő este tizenegykor . De ez igazából lényegtelen, mert meg lehet nézni itt is, a tévéoldalon.
  3. Nem hetente lesz, hanem havonta. Ez rosszul hangzik, de igazából jó: nem kell minden hétfő este fentmaradni vagy heti fél gigabájttal terhelni a merevlemezt.
  4. Minden adás egy témára lesz felfűzve. Az első például a…na jó, ez maradjon titok.
  5. Lesz stúdió! Tudják, mint az úgynevezett televízióműsorokban. A stúdiókban pedig vicces dolgok szoktak történni.
  6. Lesz zenekar! Az első adásban a fergeteges Wackor. Tényleg!
  7. Lesz pimpelés! Az East Blockot készítő csapat teljes létszámban megjelent, garmadányi flexszel, fúróval, hegesztőpisztollyal és festékszóróval felfegyverkezve.

Az új adásokat is lehet majd nézni a neten? Akkor ez az egész most arcátlan Top Gear nyúlás? Miért van a műsor hétfő éjszaka? Végig csak metálzene lesz? Egyáltalán, megint csak két majom fog a tévében bohóckodni és odavész a szakmaiság? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések gyötrik, irány a Belsőség idevágó posztja , ahol igyekszünk rájuk választ adni.

Szóval ha csak tízezredannyira lesz jó nézni, mint amennyire elkészíteni volt jó, már akkor nagyon jó lesz nézni. Tartalmas és felhőtlen szórakozást kíván:

Winkler Róbert
Bazsó Gábor
és az egész bagázs

ui: Ön nörd? És iCalendar-kompatibilis naptárat használ? Iratkozzon fel a műsorra és az adások mindig megjelennek majd a naptárában.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.