Száguldó szerelmek: ők a Forma-1-es pilóták kedvesei

2022.11.06. 14:00

Ahogy az új generáció megérkezett az F1 mezőnyébe, a barátnők névsora is frissült. A pilóták átlagéletkora 25 év körüli, így nem is csoda, hogy többen nem büszkélkedhetnek évek óta tartó komoly kapcsolattal. Ami szintén változás a 90-es évek nagyjaihoz képest, hogy a versenyzők most már nem csak modellekkel randizgatnak, többen korábbi neves pilóták lányaival, vagy épp élsportolókkal, női riporterekkel, de előfordul, hogy saját terapeutájukkal alkotnak egy párt. Lássuk a Formula-1 mezőnye kivel is tölti privát idejét!

Max Verstappen – Kelly Piquet

A kétszeres holland F1-es világbajnok Max Verstappen évek óta Nelson Piquet idősebbik lányával van komoly kapcsolatban. A kezdetek nem lehettek könnyűek, ugyanis Kelly Piquet-nek már gyermeke volt, amikor elkezdett randizni Verstapennel, méghozzá a mezőny egyik korábbi pilótájától Daniil Kvyjattól. A kislány neve Penelopé, aki kifejezetten szereti Verstappent, több közös nyaraláson is voltak már, ahol láthatóan szoros kapcsolat van a kicsi és a holland világbajnok között.

Max Verstappen

Kelly egyébként modellkedik és nemzetközi kapcsolatok diplomával is rendelkezik, de korábban újságíróként is dolgozott a Marie Claire magazinnál, sőt a Formula E bajnokság marketingeseként is tevékenykedett.

Sergio Pérez – Carola Martinez

Sergio Pérez

Pérez igazi családcentrikus az F1 mezőnyében, három gyermek édesapja és felesége, Carola Martinez hűséges társa. A mexikói pilóta idősebb fia, Sergio már öt éves, kislányuk, Carlota most töltötte be a harmadik életévét, kisfiuk, Emilio pedig 6 hónapos. Pérez és Carola évek óta tartó kapcsolatukat 2018-ban egy házassággal fűzte még szorosabbá.

Charles Leclerc – Charlotte Siné

Charles Leclerc

Charlotte édesapja igen befolyásos ember, egy monacói nagyvállalat igazgatója, viszont a 23 éves lány nem emiatt került Leclerc közelébe, habár a pár szülei korábban évekig szomszédok volt. Charles Leclerc korábban Charlotte legjobb barátnőjével alkotott egy párt, a mostani álompár a közös baráti összejövetelek alkalmával került közelebb egymáshoz. Charlotte is az okos lányok táborát erősíti, egyetemre jár, építészetet tanul, de szabadidejében szívesen tűnik fel párja mellett a nagydíj hétvégék során.

Carlos Sainz – Isabel Hernáez Fúster

Carlos Sainz

Carlos Sainz kedvese Isa is mindössze 27 éves, de fiatal kora ellenére a spanyol pilótával már négy éve alkot egy párt. Isabel nem sűrűn mutatkozik Sainz mellett, kerüli a médiafelhajtást, de kapcsolatuk eléggé szilárd alapokon nyugszik. A lány is tanult, és szépen építi karrierjét, több nyelven kiválóan beszél. Isa a spanyol gazdasági rádiónál is dolgozott, valamint a divat világában is otthonosan mozog. Nem csak modellként, de a Scalpers márka vezetőjeként is tevékenykedik.

Lewis Hamilton - Angela Cullen?

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger kapcsolata a nyilvánosság előtt zajlott, ám az álompár 2015-ben végleg szakított, azóta Hamiltonnak maximum futó kalandjai voltak. Korábban összeboronálták már a híres magyar modellel, Palvin Barbarával is, ám mindketten tagadták, hogy szimpla baráti kapcsolatnál több lenne köztük. Lewis Hamilton legtöbb privát idejét hat éve megrendíthetetlenül fizioterapeutájával, Angela Cullennel tölti. Az Instagramon is többször jelentkeznek már be közös nyaralások, sportolás, túrázás és bulik alkalmával, a nagydíj hétvégéken sokszor ölelik meg egymást, valóban komoly érzelmi szál köti őket össze és Lewis Hamilton sem tagadja, hogy Angela jelenleg a legnagyobb támasza. Annak ellenére, hogy „elvileg” nem alkotnak egy párt, közös, hűséget szimbolizáló tetoválásuk van a csuklójukon...

George Russell – Carmen Montero Mundt

George Russell

A Mercedes fiatal brit pilótája Carmennel alkot egy párt. Kapcsolatunk friss még, de a fiatal lány már többször elkísérte Russellt a futamokra. Carmen egyébként szintén diplomás lány, pénzügy szakon végzett, és jelenleg is tanul.

Daniel Ricciardo – Heidi Berger

Daniel Ricciardo.png

Az ausztrál pilóta sokáig a szinglik táborát erősítette, de úgy látszik az utóbbi években ő is megtalálta szíve választottját, méghozzá Gerhard Berger volt F1-es versenyző lánya, Heidi Berger személyében. A 25 éves Heidi színésznőként tevékenykedik. Annak ellenére, hogy több mint nyolc év korkülönbség van köztük Daniel javára, a pár ebből semmit sem érez, teljes a harmónia közöttük.

Nicholas Latifi – Sandra Dziwiszek

Nicholas Latifi

A Williams pilótájának igazi bombanője van a lengyel származású Sandra Dziwiszek személyében. A 28 éves Sandra nem csak gyönyörű, de okos is, a  modell jogi diplomával rendelkezik.

Mick Schumacher – Justine Huysman

Mick Schumacher

Schumacher hasonlóan Vettelhez rendkívül keveset árul el a magánéletéről, párkapcsolatáról sem nyilatkozott még, de valószínűleg Justine Huyisman a német pilóta párja. A fiatal norvég lány édesapja Harald, aki szintén autóversenyző volt, Justin családja pedig régóta baráti kapcsolatot ápol a Schumacher családdal. Harald Huysman Kimi Räikkönen pályafutását is egyengette, illetve többségi tulajdonosa a norvég Rudskogen gokartpályának, amelynek Michael Schumacher is társtulajdonosa.

Valtteri Bottas – Tiffany Cromwell

Valtteri Bottas és Tiffany Cromwell az F1 mezőnyének legturbékolóbb szerelmespárja. A finn pilóta kilenc éves kapcsolatának vetett végett, ezután jött Tiffany, a profi ausztrál kerékpáros. A pár ha teheti, minden szabadidejét egymásnak szenteli, közösen kirándulnak, kerékpároznak a világ különböző pontjain.

Sebastian Vettel – Hannah Prater

Sebastian Vettel

A négyszeres F1-es világbajnok példás családapa, feleségével Hannah Praterrel a kapcsolatuk még a középiskolában kezdődött. Hannah három gyermeket is szült Vettelnek, a német nem titkolt célja, hogy minél távolabb tartsa családját a média nyilvánosságtól. Hannah még néha-néha feltűnik Vettel oldalán, de a gyermekeiket sosem mutogatják.