Lesz Ford WRC 2004-ben!

2003.12.01. 15:20

Alakul a jövő évi molekula a Fordnál. Egészen a mai napig nem volt stabil válasza a vezetőségnek a 2004-es rali VB szezon részvételére vonatkozó kérdésekre, ám vége a bizonytalanságnak. Azok nyerték a fogadásokat, akik az egyik legkarizmatikusabb - megjelenésében is - márka távolmaradását el sem tudták képzelni, és a részvételét egyértelműnek vették.

A mai hivatalos bejelentés alkalmával a versenyzők kilétére is fény derült. Nem okoztak meglepetést, mivel tulajdonképpen az idei felállás maradt. Markko Martin, és Francois Duval kap lehetőséget a Focus RS WRC volánja mögött a jövő évi bajnoki címre töréshez.

Jost Capito, a csapat vezetője, így nyilatkozott: "Nagyon örülök, hogy a híres Kék Ovál embléma továbbra is szereplője marad a rali világbajnokságnak. Biztos vagyok benne, hogy elég erősek is leszünk, hogy felvegyük a kesztyűt a többiekkel szemben."

Malcolm Wilson az M-Sport vezetője pedig az autókról beszélt: "Jövőre is két autót indítunk a bajnokságban, és az erős versenyzői felállással, valamint az eddigi tapasztalatokkal úgy érezzük bármilyen útfelületű versenyen képesek leszünk a győzelemre."