Még a Peugeot is nyerni szeretne

2004.03.08. 14:47

Elég sok idő telt el a legutóbbi futam és a mexikói között, így a csapatok nem tudnak mit tenni, hogy foglalkozzanak velük a sajtóban, ezért mindenféle vatta tudósításokkal tömik tele az újságokat.

Ki hitte volna, de még a Peugeot ralicsapata is győzni szeretne a mexikói futamon. Corrado Provera, a csapat vezetője például azt nyilatkozta, hogy a 307 WRC képes lesz a győzelemre a Mexico Rallyn. Ez valószínűleg csak a két versenyzőn, Grönholmon, és Rovanperán fog múlni. "Az előző két futamon teljes mértékben teljesítettük terveket, és bebizonyítottuk, hogy a 307 WRC ott tudja majd folytatni a sorozatot, mint a 206-os. Azt is hiszzük, hogy ez igaz lesz a murvás versenyekre is, mint amilyen a mexikói is lesz."
"Egyébként nagyon vártuk már ezt az új futamot, hiszen errefelé Harri győzött már két éve a 206-tal. A 307-es is elérte azt a szintet, hogy győzni tudjon, de nem fogunk mindenképpen arra koncentrálni, mivel az autó még a karrierje kezdetén van."

Marcus Grönholm így beszélt a tesztjéről: "A beállításokra helyeztük a hangsúlyt és a differenciálon is alakítottunk. Úgy érzem nagyon jó beállításokat találtunk, és sokkal jobban autózhatóvá vált az autó."