8. OMV Full Syn Tesztrallye

2004.03.18. 08:10

Az idei évben immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az OMV Tesztrallye. A meghirdetése után rövid időn belül minden eddigi mértéket meghaladó, rekordot jelentő előnevezői létszámot ért el. A nyolcvanöt szabad helyre, közel 130, azaz másfélszer több nevezés érkezett, ami jól szemlélteti a szakma és a rajongók érdeklődését: ezt a rendezvényt a versenyzők és a rajongók egyaránt igazi szezonnyitó rallye versenyként jegyzik. Az érdeklődők elsőként csodálhatják majd meg az új versenyautókat, csapatokat, valamint a rallye életben a tél folyamán bekövetkezett változásokat. A hagyományokhoz hűen idén is mindez teljesen ingyenes lesz. Tehát a résztvevők nevezési díj, a közönség belépti díj megfizetése nélkül vehetnek részt a versenyen

A program része az OMV Hungária rallye csapatának bemutatója is, amely a 2004-es évben különleges ünnepi esemény. Az OMV Hungária történelmében első alkalommal mutathat be abszolút magyar rallye bajnokot a Benik Balázs, Doromby Zoltán páros személyében.

A nagyszabású sajtótájékoztatón a média képviselői és a meghívott vendégek megismerkedhetnek az OMV Hungária bajnokaival és a bajnok csapattal, az OMV Benik Motorsporttal. Megismerhetik a bajnokok idei terveit, csapatát és a Focus RS02 WRC versenyautót.

PROGRAM

07.15 Az adminisztratív és technikai átvétel továbbá a pályabejárás kezdete
11.30 Nevezés és edzés vége
11.30 Sajtótájékoztató: az OMV Hungária bemutatja a 2003-as csapatát, az OMV Benik Motorsportot
11.50 Rajtlista kifüggesztése
12.45 8. OMV Full Syn Tesztrallye rajtja
14.45 8. OMV Full Syn Tesztrallye várható befejezése (első gépkocsi)
16.45 8. OMV Full Syn Tesztrallye hivatalos díjkiosztó