A Fordosok is félnek a korzikai futamtól

2001.10.11. 15:16

 
   
   

Colin McRae szerint a Focusnak további fejlesztésekre van szüksége ahhoz, hogy az aszfaltos versenyeken helyt tudjon állni, de Korzikán már komolyabban kell velük számolniuk az ellenfeleknek.

"Egyelőre nem vagyunk versenyképesek aszfalton" - mondja McRae - "Sokak szerint a gumik miatt, de én úgy gondolom, nem csak ezen múlik. Természetesen a gumik terén is van mit fejleszteni, de azért az autóban is rejlenek további lehetőségek, melyeket csak ki kellene használni. Az első hatba számolom magunkat."

McRae gyanítja, hogy a Mitsubishitől nem várható túlzottan nagy mértékű javulás, hiszen oly' rövid az idő a San Remói és a korzikai futam között. A világbajnoki pontversenyben egálban áll a Mitsubishis Makinen-nel, mögöttük kissé lemaradva áll az üldözőboly, így világbajnoki címét már szinte a markában érzi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.