McRae öltönyre cseréli a tűzálló overált?

2002.02.13. 11:27

 
   
   

Colin McRae az S-Mac nevű cég egyik alapítója. A vállalkozás célja, hogy a jővő nagy pilótáinak rögös útját egyengessék, és persze vezetéstechnikai fejlődésükben is támogassák őket.

McRae Jody Oliver-rel, a támogatóval egyetértésben kötött 10 éves együttműködést Ulsterman Kris Meeke-vel. Meeke tavalyi szereplése az 1400-as Pumával lehengerlő hatással volt rájuk.

- Nagyon bizakodóak vagyunk. Valóban csak a sportról szól a dolog. Igyekszünk a fiatal sportolók segítségére lenni. Terveink szerint felkutatjuk a tehetségeket, és bajnokokká tesszük őket - mondja McRae. - Ha valaki világbajnoki tulajdonsággokal rendelkezik, nem csak arra van szüksége, hogy vezetni tanítsuk. Még annál is többet próbálunk tenni, mint apám tett értem és Alister-ért."

Az új vállalkozásban Colin testvére, Alister és apjuk, Jim is szerepet kap. Bíznak benne, hogy Meeke Fordos tesztjei után nagy meglepetést okoz a világbajnokságon, miközben továbbra is részt vesz az angol nemzeti bajnokságban a Pumával. Az S-Mac pedig továbbra is keresi a leenedő tanítványokat.

További részletek: www.s-mac.com