Schumi mondja McRae-nek: haggyámá!

2002.07.22. 10:06

 
   
   

A Szafari Rali végén, a 25. futamgyőzelem mámorában fetrengő McRae által megtett kihívásnak , az azóta már ötszörös világbajnok Schumi nem kíván bedőlni.

Colin - akit a saját honlapjának látogatói 40%-ban látnak esélyesnek az idei rali világbajnoki cím megszerzésére - állítólag nagyon is szeretné eldönteni, hogy ki a legjobb (biztosan ő akar lenni a szultán, a szultán helyett), természetesen a jótékonyság leple alatt. Schumacher azonban nem tűnik túl lelkesnek ez ügyben. Egyáltalán nem érdekli a kihívás, és úgy gondolja, ha McRae mindenképpen a Forma-1-ből szeretne valakivel megvívni, akkor válasszon ellenfelet magának a Jaguár csapatból.

 
   
   

"Szerintem sokkal könnyebb lenne kalap alá hozni a dolgot a Jaguár csapattal, hiszen ők és a Ford ugyanaz a gyár. Valójában régebben nagyon is érdekelt a dolog, hogy raliautót vezessek, de manapság nem fűt fel a téma. Talán egyszer, valamikor, biztonságos körülmények között megteszem..." - mondta a nagy Schumi.

A ralifanok szerint azonban arról van szó, hogy beszaladt a sportcsík a tűzálló alsóruházatba, és az imágó védelme érdekében valami ködös dumával kell távolmaradnia, nehogy az egész világ előtt beégjen.