Zengő megy, Gazsi jön

2006.12.05. 16:39

Zengő Zoltán után ismét egy sikeres versenyző, Gáspár István fogja vezetni az MNASZ gyorsasági szakágát.


Szombaton tartotta négyévente esedékes tisztújító közgyűlését a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség. Újraválasztották Ferjáncz Attilát, így továbbra is ő lesz az elnök, szinte teljesen megújult azonban az elnökség személyi állománya és az általános alelnök posztjára is új ember került. A hazai autósport második legnagyobb szakágában, a gyorsasági szakágban a tagság Gáspár Istvánt javasolta szakágvezetőnek az MNASZ elnöksége felé, a javaslatot az elnökség közvetlenül a közgyűlés után jóvá is hagyta. Az új szakágvezető 1988 óta közel húsz évet töltött aktív versenyzőként a hazai pályákon. A kis híján két évtizedes pályafutásának termése a tucatnyinál is több hazai bajnoki cím és több értékes külföldi eredmény.

A sportvezetői feladat nem teljesen új Gáspár István számára, hiszen 2001 óta tagja az MNASZ Gyorsasági Szakág szakági bizottságának, melyben eddig főleg a szabályalkotással kapcsolatos feladatkörökkel foglalkozott. Gazsi, ahogy versenyzőtársai nevezik, fontosnak tartja a szövetség elnökségével folytatott kommunikáció és együttműködés hatékonyságának a fokozását és a legnagyobb szakággal való jó együttműködés megvalósítását. Céljai között szerepel egy hosszú távra irányt mutató, nemzetközi szinten is helytálló technikai szabályozás és kategória felosztás megvalósítása, valamint a sportág ismertségének és média megjelenéseinek további jelentős növelése.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.