33 versenyautó indul Magny-Cours-ban

2006.04.20. 16:24

Franciaországban, Magny-Cours-ban lesz a World Touring Car Championship következő fordulója. A legutóbb Monzában induló pilóták két privát versenyző kivételével mind leadták a nevezést.


Monzában 35 versenyautó állt rajthoz, április 30-án, Magny-Cours-ban, az FIA WTCC következő fordulójában azonban ketten hiányoznak majd. A nagyok természetesen mind ott lesznek a rajtrácson, két privát versenyző azonban nem nevezett. A Peugeot Sport Denmark svéd pilótája, a Peugeot 407-tel versenyző Jens Edman, és a Ceskoslovensky Motorsport cseh vitéze, Jiří Janák és az ő 156-os Alfa Romeója kihagyják a WTCC következő fordulóját.

Roberto Colciago Monzában Edmannal ütközött, és még nem gyógyult fel teljesen, mégis harcra kész. Az olasz pilóta Magny-Cours-ban a régi SEAT Toledo Cupra helyett már egy új Leonnal versenyezhet majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.