Vedd meg hamar a Parkoló Parádé-belépőd!

2018.05.15. 17:33 Módosítva: 2018.05.27. 22:27

Mielőtt a fejünket a nap perzselő sugarai elől hónapokra a nyitott géptető árnyéka alá kellene menekítenünk, és a város dögmelege mindannyiunkat egy távoli hűtővízpartra kergetne, május 27-én összejövünk egy Parkoló Parádéra. A huszadikra. Vegyél rá jegyet, amíg még van! Elővételben sokkal olcsóbb!

20. Parkoló Parádé: 2018. 05. 27, vasárnap, 15-20h

Update: az elővételes jegyek elfogytak, a rendezvénynek vége. Kösz mindenkinek, állat volt!

Helyszín: Budapest, Albertirsai út, Hungexpo

Ha voltál már Budapest kedvenc ökumenikus autóstalálkozóján, tudod, hogy azért érdemes kijönni, mert olyan változatosságban és bőségben botlasz érdekes járműbe, hogy az egész országot jobban szereted tőle egy kicsit.  És mert kiderül, hogy ezerszám van még olyan ember, akit pont úgy fura, mint te. Meg hát mi. És mert van miért kihozni a porba tett / égbe emelt / szélesített / topchopolt/ szénné faragott / makulátlanul gyárias / szoborrá restaurált / soha meg nem ázott / veteránt / motort / buszt / versenyautót / roadstert / oldalkocsist / szockót / jenkit / digót / jürgent / JDM-et / csigazabálót / hétköznapi szaladgálóst, bármit, mert itt végre megbecsülik, akármilyen. 

Hogy ne legyen gond abból, hogy leválsz a családról vasárnap délután, mindenféle könnyítésekkel készültünk: lesz ami mulattassa a kölköket a járműveken kívül is, és lehet majd enni normális kaját, például burgereket. De persze főleg haladó autóbuzéria lesz, a lejjebb kifejtett program szerint.

A belépőjegy ára elővételben (a rendezvény napján 14:30-ig, illetve amíg a készlet tart) 990 Ft/fő, a helyszínen 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

Várgyámá, hallod, ez nem ingyen volt régen?


Az a csodás helyzet, hogy a PP akkora program lett, hogy nem győzzük már. Vécéket bérlünk, eligazító táblákat gyártunk, színpadot építünk, szakmai bemutatókat és gyerekmurikat szervezünk, menedzseljük a parkolót, a csarnokot és az utca forgalmát, ahogy sikerül. Rohadt sok költségünk van, amit már nem tudunk mi állni.

Viszont abból, hogy csurig telik a Hungexpo-parkoló, és hogy napokig meséljük egymásnak, hogy miket láttunk, arra jutottunk, hogy igény, az volna rá.

Végül úgy lőttük be az árat, amennyit bármelyikünknek simán megérne egy ilyen délután ennyire állat társaságban, és nem áll bele vele a cég se a földbe. Viszonyításul: ugyanitt bármikor máskor *kétszer ennyibe* kerül csak parkolni, itt meg ez maga a rendezvényjegy, mindenestül.

Programok:

 • Mesterkurzus: Hogy ne vegyél rossz kocsit, mit csinálj, ha mégis? Tanácsok belenyúlás ellen és utánra
  Kroneraff "Becsületesnepper" István használtautó-kereskedő és Dr. Méhes Dávid Dániel ügyvéd páros előadása a rosszul alakult autóvásárlásokról szól majd. Kroneraff István, a Totalcar nepperguruja több évtizedes kereskedői tapasztalatait osztja meg, hogy megtudjuk, miért irreálisak a vevők vágyai, és hogy mit kezd a nepper a vevői reklamációkkal. Dr. Méhes Dávid az autós ügyek jogi szakértője: ő az, aki a bíróságon harcol az ügyfelei igazáért, pereket nyer a becstelen kereskedőkkel szemben, de megvédi azokat, akik egyenes úton járnak a magyar használtautó-piac kanyargós ösvényein, róla is sokat írtunk már.
  Helyszín: 3-as fogadóépület
 • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi  Szolgáltató  Kft. szakembereitől. Fővédnök: Nínó "Égahangyászbaszki" Karotta
  Helyszín: 3-as fogadó előtt
 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal! 
  Helyszín: az első parkolóban, az elővétes bejárat közelében
 • Mindenki megveheti Csikós Zsolt új könyvét, természetesen dedikálva, illetve körbenyalhatja új szerzeményét is.
 • Újra eladó autó szektor is, adatlapot innen tudsz letölteni.
 • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte
 • Cikkeink szereplői: Az eseményt megtiszteli jelenlétével az oroszlányi Bányamúzeum ékessége, a GAZ-66-os Bányamentő és Lolita.
 • És persze várjuk a motorosokat is, nekik külön parkolót jelöltünk ki.

Gyerekeknek

 • ArtiStick.eu - Kreatív játszóház zsonglőrbotokkal. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.
 • Megtanulhatsz lufit hajtogatni, lesz arcfestés és megfejtheted az ördöglakatot a Zabhegyezőknél.
 • Célbalövés PowerCAFS-el és habbal oltóval

Lesznek díjak?

Ez itt a 20., jubileumi Parkoló Parádé. Ezért szerkesztőségileg úgy döntöttünk, hogy önkényesen díjakat fogunk osztani.

 • "Tündökletes Szent Krómlökhárító" díjjal tünteti ki Csikós Zsolt a számára bármiért legkedvesebb veteránautót.
 •  "A Luca széke-díj Hangyászszőrrel ékesített aranyfokozata" díjat ad Bazsó Karotta a legreménytelenebb, legmunkaigényesebb projektautóra.
 • "Messziről jött ember azt mond, amit akar" díjat kap az igazoltan legmesszebbről érkező látogató (az elbírálás egyetlen feltétele az instára kirakott aznapi fotó egy helységnévtáblával vagy egyértelműen azonosítható objektummal, #TCPP20 és #parkoloparade hesteggel. Aznapi Népszabadság, Magyar Nemzet, Wall Street Journal vagy Index-címlapot kézben tartani előny).
 • "Jézus, de kéne" díjat ad a szerkesztőség kollektíve annak a járműnek, amit a legnehezebb szívvel enged csak haza kívánatossága okán.

 A díjak elbírálása szubjektív, óvásnak helye nincs, korrumpálni az ügyvezetőt ettől még érdemes. Minden díjnyertes autót külön, alapos vezető anyagban dolgoz fel és mutat be hasábjain a PP utáni hetekben a Totalcar.hu. A digitális halhatatlanság az igazi ajándék!

Fontos infók

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek. 

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére

Látogatói kapunyitás  15 órakor.
Belépés:  autóval a 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható