A pénz nem boldogít, de van amikor mégis

Concorso D’Eleganza Villa D’Este 2018

2018.06.06. 06:08 Módosítva: 2018.06.06. 07:26

Európa leghíresebb veteránautós szépségversenye zajlik a Comói-tó mellett minden májusban. A Villa d’Este és a Villa Erba megtelik fantasztikus kocsikkal, különleges motorkerékpárokkal és gazdag emberekkel. A BMW főszponzor 1999 óta; a színvonal, a szervezés minősége, a rendezvény presztízse és a látogatók száma folyamatosan emelkedik. Ebben az évben a rendezvény mottója “Hollywood on the Lake”, azaz Hollywood a tónál volt, a film, a csillogás a főszereplő. A világ legszebb, legritkább és legdrágább autóiból indítottak tulajdonosaik ötvenegyet, nyolc, jól hangzó nevű kategóriában. Az öreg versenykocsikat például “Titánok: kosz, por és veszély”, a leggyorsabbakat pedig “Amikor a szex volt biztonságos, a versenyzés veszélyes” címszó alá sorakoztatták fel. Minden kategóriában első és második díjat, valamint számos különdíjat osztott ki a neves szakemberekből álló zsűri és a közönség, a 16 év alatti látogatók szavazata külön trófeát ért – idén a Lancia Stratos Zero érdemelte ki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.