Nem élhetek ''suzukiszó'' nélkül...

A Suzuki 4x4 klub bemutatkozó levele

2001.03.16. 10:19

Ezelôtt négy-öt évvel történt, hogy úgy éreztem, nem élhetek terepjáró nélkül. No, nem divatból - a szükség vitt az elhatározásra.

Böngésztem a hirdetési újságokat, mert akkor még nyoma sem volt elektronikus hirdetéseknek, internetes sajtónak. Elsôsorban a pénztárcám irányított a típus kiválasztásánál, így a legolcsóbb lehetôség a Suzuki Samurai maradt. Tudom, sokak szerint léteznek a terepjárók és a Samuraiok, én sem tudtam mit választok, de így döntöttem, és nem bántam meg.

 
   
     

Aztán megszoktam a kockavasat, szerettem volna csinosítani, fejleszteni, de sehol, semmit nem találtam. Végül egy utcai suzukist csíptem el, aki felvilágosított, hogy Szentendrén egy pasinak eladásból maradt, használt cuccai vannak. Így akadtam rá Barna Attilára, akivel elhatároztuk, hogy megalapítjuk a SUZUKI 4x4 Clubot, összefogva a márkabarátokat, segítve a Suzuki dzsipesek mindennapos életét.

 
   
  

Azóta magyar bajnokságot (trial, off road) nyert autók épültek a klub műhelyében. Barna Mágus jóvoltából újítások, technikai újdonságok kerültek beépítésre, amelyre külföldön is felfigyeltek.

 
   
     

Veteránnak számító LJ 80-as terepjárók fiatalodtak és izmosodtak meg a klub szárnyai alatt, hozzáértô szakmai munkával. Egyes autók a feljavításon kívül műanyagból komplett ruhatárat kaptak.

 
   
  

A csóró kategória kezdte összeszedni magát a klub kisebb nagyobb felszerelési tárgyaival. A méregdrága cuccokat jó minôségű hazaiak helyettesítik. Műanyag szélesítô ívek, a tetôkön bikini, ponyva, a pótkeréken szitázott bugyi és a belsô dizájn kínálatában ülések, övek, kormányok, matricák, stb.

 
   
     

A Suzuki 4x4 Club tagjai nem a MÉH telepekkel kötöttek vas leadási szerzôdést, így a találkozókon nem a törés-zúzáson van a hangsúly, hanem a baráti, segítôkész szálak erôsítésén, az ügyes és a helyzeteknek megfelelô autózáson, tanácsokon.
A stuttgarti baráti szervezetünk tagjaival eltöltött elôzônapi vidám sváb tivornya után szívesen merítettük meg a verdákat a tokodaltárói láposban és küzdöttük fel magunkat a Pilis egyik csúcsára.

 
   
  

A képen sajnos nem látszódnak a Viperások (értsd: Vitara), mert ôk még talán a mai napig harcolnak a természet erôivel.

Ha többre vagy kíváncsi hívd a 06/30/9449-466 számot vagy látogass el a: www.suzukijeep.ini.hu címre.