Érdekes autók jönnek az utcáról. Még mindig? A kezdetekkor nem gondoltuk, hogy a Totalcar Erőmérő sorozata két év után sem mutatja majd az öregedés jeleit. Göbölyös Zsolttal 2017-ben döntöttük el, hogy elindítjuk, az Autokorbel csapata állt mellénk a nagy kalandban, a sorozat neve Papp Tibor ötlete volt, a képi koncepciót Iván Róberttel öntöttük formába, azóta pedig Jellinek Dóra és Sára biztosítják a folytonosságot. A sorozat nem csupán a stábtagok összekapaszkodásának eredménye, kell hozzá sok-sok bizalom is, melynek hála több mint kétezer autó gazdája várja a telefonhívásunkat. Az autók valóban érdekesek, mindig változatosságra törekszünk, így várható még egynégyes Astra és Porsche, valamint a kettő közt bármi amit valamiért az Erőmérőbe illőnek találunk. Az elmúlt években megtanultuk, hogy az igazán jó epizódhoz nem csak autó, de történet is kell, azt pedig a jelentkezők hozzák nekünk saját karakterükkel együtt. Az Erőmérő századik epizódját június 28-án láthatjátok először, addig itt ez a werk-videó velünk, rólunk, a kezdetekről, a kedvencekről és a folytatásról.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.