2019.10.08. 07:06

A Honda Accord nyolcadik generációja az eddigi utolsó, melyet Európában is forgalmaztak újként. A japánok nem egészen úgy képzelték el a minőségérzet fokozását mint a németek, az utastér például egyszerűbb anyagokból készült, de az illesztések példásak és ma már tudjuk, a tartósság terén mérföldeket vert a Honda például bizonyos korabeli BMW-kre. Az alapmotor 156 lóerős, ezzel nem versenyautó az Accord, ugyanakkor a mai MűhelyPRN-ben látni fogjátok, hogy nagyon megéri az árát egy ilyen autó a körülbelül 2,3-3,4 millió forint körüli nem túl széles kínálatban. Van két dolog, ami miatt mégsem menne át a műszakin Dávid autója. Hogy melyek ezek, arra ezúttal is az Avalon Bosch Car Service alapos átvizsgálása során derült fény.

Korábbi epizódok:

Tomi imádja az autót. Nem értjük!
Tizenkét évig gyártották a típust, olcsón jutsz óriási családi autóhoz, ha ilyet veszel, de a piac tele van romokkal. Mutatunk egy állatorvosi lovat.
Te megvennéd ezt az autót?
Indul a Fotelnepper, ahol megcsillanthatod távszakértő-képességedet. Nézd meg az autót, írd le, hogy milyen hibákat látsz és kommentelj okosan!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.