2019.11.05. 06:06

Két generáció készült a Seat lépcsőshátú kisautójából, a Cordobából. Mindkettő a korabeli Volkswagen Polóra épült, nagyjából ugyanazokkal a motorokkal is kínálták a két típust és ezek a Seatok ma már nagyon olcsón kaphatók, mert teljesen kimentek a divatból. A kínálat 100 ezer forinttól indul és másfél milliónál tetőzik, de az utóbbi már egy keveset futott, gyártásvégi példány árszintje. Ricsi kevesebb mint kétszázötvenezer forintért vette ezt a 2000-ben gyártott, egyhatos, benzines, kétajtós példányt és nem várt tőle tökéletes állapotot. Nem tévedett, de azon talán ő is megdöbbent, hogy az autó, amelynek a forgatás időpontjától számítva öt hónapig érvényes a műszaki vizsgája, ennyire szomorú állapotban van. A MűhelyPRN mai autóját is az Avalon Bosch Car Service-ben vizsgáltattuk át.

Korábbi epizódok:

Egy BMW akkor is drága, ha öreg
Tanulságos videó az emberről, aki szeretett volna egy jó 745i-t. Tanulj belőle! Imre elmondta, mennyibe van ez neki, döbbenetes szám.
Bátrak földjén: Ladát az AAA Autóból
Vagy a Lada ugyanolyan biztos vétel a 2020-as években, amilyen a merkuros időkben volt?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.