2019.11.19. 06:03

Restaurálni, vagy javítgatni és használni tökéletlen állapotban? Ez a ladások egyik leggyakoribb kérdése manapság. Dénes családja az utóbbi lehetőséget választotta, és javításokkal, odafigyelve hajtják ezt az 1990-ben gyártott Lada 2107-est, vagyis ezerötös kockát. Az autó nagyjából félmillió forintot érhet, nem érdemes elkótyavetyélni, de foglalkozni kellene néhány hibájával. Erre jutottunk, amikor átvizsgáltuk az Avalon Bosch Car Service-ben.

A Totalcar új szolgáltatásával, a Totálkár Kártörténettel az elmúlt húsz év magyarországi javítási kalkulációi közt kereshetsz, ha megadod az autó alvázszámát. A szolgáltatás ingyenes, ha a rendszer nem talál semmit és autónként 3990 forintba kerül a használata, ha legalább a korábbi javítási kalkuláció összegét, illetve dátumát megtalálja. Új szolgáltatásunk mélyebb megismeréséhez és használatához kattints ide: http://bit.ly/totalkar

Korábbi epizódok:

2 millióért vette, most 8-ban van
Korosodó luxusautónál a vételár a legkisebb költség, ezt tudjuk, de mennyibe kerül ma a kívánatos 5-ös fenntartása?
Hibajelzés a próbaúton
Big Daddy Laca alapvetően motoros alkat, de még a családi S-Maxból is a legerősebbet választotta. De mennyit kellene költenie rá?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.