2019.12.03. 13:59

Tihamér azt hozta el az autóját a MűhelyPRN-be, hogy ti, a naiv nézők végre közelről lássatok egy 790 ezer kilométer futott modern autót és alaposan gondoljátok át az eddigi téveszméiteket a maximum 200-300 ezer kilométeres futásteljesítmény mindenhatóságáról. Ezt a Skoda Rapidot 2012 és 2019 közt gyártották, nem volt feltűnő modell, ahogy az 1,6 CR TDI motort is jól ismerhetjük a VW-konszern szinte összes modelljéből. Az azonban nagyon ritka, hogy egy ilyen autóról ennyi mindent megtudhatunk az átvizsgálás előtt és alatt. A 2013-as autót ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben vizsgáltuk át.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.