2019.12.03. 13:59

Tihamér azt hozta el az autóját a MűhelyPRN-be, hogy ti, a naiv nézők végre közelről lássatok egy 790 ezer kilométer futott modern autót és alaposan gondoljátok át az eddigi téveszméiteket a maximum 200-300 ezer kilométeres futásteljesítmény mindenhatóságáról. Ezt a Skoda Rapidot 2012 és 2019 közt gyártották, nem volt feltűnő modell, ahogy az 1,6 CR TDI motort is jól ismerhetjük a VW-konszern szinte összes modelljéből. Az azonban nagyon ritka, hogy egy ilyen autóról ennyi mindent megtudhatunk az átvizsgálás előtt és alatt. A 2013-as autót ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben vizsgáltuk át.

Korábbi epizódok:

Ilyen az Octavia RS 12 helyett 4 millióért
Átvizsgáltuk az autót, amely elsősorban használtként lehet jó vétel. Ennyiért tényleg megéri?
Németországból, olcsón...
A klímába csak gáz kell, állította a kereskedő. Tévedett. Az autó egyben van, de a motortérből a lottósorsolás hangja hallatszik. Mi lehet a gond a Nissannal?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.