2020.02.19. 06:19

Csaba nem racionális döntést hozott, amikor megvette ezt az 1987-es Polski Fiat 126p-t. Az autó egészen mást jelent 2020 közlekedésében, mint akár a kilencvenes évekében, hiszen időközben eltűntek az utakról a gyenge, lassú és nagyon sérülékeny szocialista típusuk. Hogy manapság mégis találkozhatunk ilyen Kispolskikkal, vagy éppen Trabanttal, esetleg Zsigulival, az a nagyon elszánt rajongóknak köszönhető, aki végtelen energiával és szabad szemmel is jól látható összegekért életben tartják a magyar autóstörténelem korábbi évtizedeit. Nagyon furcsán mutat egy ilyen Kispolski az Avalon Bosch Car Serice-ben, de látni fogjátok, hogy Csaba és Bálint ugyanolyan alaposak ezzel a miniautóval is, mint bármivel, amit bemutatunk a MűhelyPRN-ben. De hogy lehet ennyi típushibával együtt élni? Ez is kiderült a mai epizódból.

Korábbi epizódok:

Rulettkerék Astra: füst és vasoxid
A MűhelyPRN szervizében járt Anti ajándék Astrája, hogy kiderüljön, mi mindent kell rendbehozni rajta. Bonts egy sört, ez hosszú lesz!
Fotelnepper: A legdrágábbak mennek egymillióért. Ez ajándék volt
Anti a születésnapjára kapta ezt az Opel Astra F Caravant, de nagy kérdés, hogy valóban öröm-e egy ilyen "ajándék".

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.