2020.03.09. 17:00

A Fotelnepper, a MűhelyPRN társsorozata ezúttal egy Ford Focus TDCI-t mutat nektek. Az autó gazdája több mint 300 ezer kilométeren át dolgozott vele Budapesten taxisként, mielőtt elhozta az Avalon Bosch Car Service-be egy alapos átvizsgálásra. A következő PRN-epizódból megtudhatjátok, mi minden döglött meg az autón, addig viszont nézzétek meg alaposan a felvételeinken, hallgassátok meg a turbódízel-motor hangját és írjátok meg okos kommentekben, hogy mit fedeztetek fel rajta. Minisorozatunk célja megmutatni, mennyit láthat a külső szemlélő egy autó állapotából, amikor felfedezi egy apróhirdetésben, egyúttal szeretnénk, ha a hozzászólásokban azok is részt vennének, akik jól ismerik a bemutatott autókat és tanácsot tudnak adni másoknak, akik vásárlásra készülnek. Fotelnepperek, előre! Kommentelni ezúttal is a műsor Facebook-posztjában, illetve a Youtube-on lehetséges.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.