2020.04.06. 18:08

Az 1984 végétől 1997 nyaráig gyártott Mercedes W124, vagyis ahogy mostanában nevezzük az E osztály valódi youngtimer-ikon, de nem mindenki autója. A most a piacon lévő példányok zöme már többször elpusztult és feltámadt, vagy csak tovább használták, amikor már rég el kellett volna bontani, de még mozgásképes volt. A Fotelnepper mai autója látványos jeleket hordoz magán, ezért itt a lehetőség egy alapos elemzésre, az autóról szóló első felvételeink Youtube- és Facebook-kommentmezőjében. Ezt a 200D-t persze alaposan át is vizsgáltuk, sőt, az ország egyik legnagyobb Mercedes-guruját is meghívtuk a MűhelyPRN következő, április 8-i epizódjába, hogy mondja el a véleményét és segítsen az álmodozóknak. Most rajtatok a sor, de csak okosan és kulturáltan!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.