2020.04.29. 17:49

Néhány hónapja új, izgalmas és nem létező, de működőképes világrendbe pillantottunk, amikor a MűhelyPRN jelentkezői közt felbukkant Béla és a Suzukija. Az autó 1997-es, autó kevés kihagyással végig a családját szolgálta, rengeteget foglalkoztak vele, szerették, de az utóbbi időben már keveset használták. Olvasónk úgy döntött, nem eladja, hanem felajánlja az autót valakinek. Olyasvalakit keres, aki rászorul, aki megbecsüli a Swift még mindig meglévő használati értékét és akinek fordíthat egyet az életvitelén abban a pár évben, amennyit még biztosan a forgalomban tölthet. Anikóval a Facebookon futottunk össze, megtudtuk róla, hogy évek óta egyedül neveli kiskamasz fiát, rengeteget utaznak a 11 éves focista Doma vidéki meccseire, de autóra eddig nem volt pénzük. Ezután egyszerű volt a dolgunk: összekötni a szükséget a jó szándékkal. Az autót végül nem csak átvizsgálta az Avalon Bosch Car Service, de a feltárt hibáit ingyenesen meg is javította, hogy megtörténhessen a csoda. Erről szól a MűhelyPRN mai epizódja.

Korábbi epizódok:

Egyszer a költségek fénysebességre kapcsolnak
Tizennégy évig járt márkaszervizbe ez a Volvo, ennek köszönheti jó általános állapotát, viszont már feltűnnek a drága javítások első tünetei.
Hová tűnik az olaj a Ceedből?
Az autó első ránézésre is patika, Ceed-et venni amúgy is ajánlott. Már ha rendesen szervizelték a hét év garancia lejárta után is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.