2020.09.09. 17:10

A Fiat Panda 100Hp fejében van néhány hibakód, a hátsó lökhárító lötyög, máshol törött. Nem csak ezeket láttuk az autón, amikor alaposan átvizsgáltuk az Avalon Bosch Car Service-ben, hanem néhány típusproblémát is, amelyekkel mindenképpen számolnod kell, ha ilyen autót keresel, akár ezzel a csúcsmotorral. Egy ilyen autó manapság egymillió forint körül megvehető, de a sportváltozatok élete kemény és az idő múlik. Ezért tanulságos a MűhelyPRN 73. epizódja.

A vásárlás előtti és azt követő csalódások megelőzésére hoztuk létre új szolgáltatásunkat, a Totalchecket. A MűhelyPRN epizódjaiban megismert szerviz szakértelmét kapod, nincsenek kamerák, csak fontos megállapítások és a végén egy árajánlat, amelyből akkor is tájékozódhatsz, ha nem javíttatni szeretnék, csupán eldönteni, hogy megvásárolsz-e egy autót, vagy sem. A részletekről mindent elmondunk az alábbi cikkben, ahol a szolgáltatási csomagok tartalmát is bemutatjuk és időpontot is foglalhatsz.

Korábbi epizódok:

Terepjáró 1 millióért: csoda vagy csapda?
Hatalmas test, nagy motor és az ára a padlón van. A Kia Sorento túl szép, hogy igaz legyen? Nézd meg ezt és dönts!
Egy elpusztíthatatlan Honda pusztulása
Avagy mit kockáztatsz azzal, hogy egy típus legolcsóbb példányai közül választod ki a következő autódat?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.