2020.11.11. 17:21

Robi autója nagyon ritka, nagyon különleges megoldásai vannak, amúgy viszont ez sem sem más mint a többi. A tizenhárom éves Thesisen is elhasználódik a fék, elbúcsúzik a futómű és a motor sem örök életű, legalábbis elvileg. A Lancia luxusautóját megelőzi a híre: sokan tartanak tőle és nehezen feltárható hibáitól. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen állapotban vészelte át eddigi 180 ezer kilométerét ez a 2007-es, tehát a gyártás utolsó időszakából származó példány. A MűhelyPRN 82. epizódjában a Thesis 2,4 literes turbódízel motorral szerelt verzióját néztük át alaposan az Avalon Bosch Car Service-ben. Ezek az autók ritkák, amit pedig hirdetnek az nagyon olcsó. Kétmillióért már egy sincs, többségük 1-1,5 millió forint körül keresi új pártfogóját. Így árazza be a piac a bizonytalanságot?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok:

BMW német házaspártól: 1,5 millió javításra, eddig...
Robi nagyon szereti ezt az 535d Touringot, a Becsületesnepper romantikus emlékeket idéz a bivalyerős dízelről, mi pedig elmondjuk, milyen állapotban találtuk a 2005-ös BMW-t
A Toyota, ami tényleg kiment a világból
Szörnyű, hogy ez az autó még úton van, ezért gazdájának megmutattuk, miért volna érdemes elengedni a Yarist az öröklétbe.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.