2020.11.25. 07:30

A BMW 535d Touring 260 ezer mutatott kilométerrel érkezett meg a MűhelyPRN 84. epizódjába. Vártunk már egy ilyen tizenéves ötösre, mert tudjuk, hogy nagyon népszerű típus, ahogy azt is, hogy ennek a generációnak már minden elektromos rendszere összetett, szinte nincs olcsó alkatrésze, érzékeny a váltója és minél több benne az erő, annál hamarabb fáradnak a motorikus alkatrészek. Robi bátor volt, hogy régi E39-éből átült ebbe az E61-be, mi pedig felgurultunk vele az Avalon Bosch Car Service vizsgapadjára, aztán jött, aminek jönnie kellett.

Korábbi epizódok:

Bébi-Audi Németországból: Gyuri jól döntött?
Az autóban majdnem 200 ezer kilométer van, lábon jött haza és még a forgalomba helyezés előtt nézhettük át a szervizben.
Az Audi, amire mosolyognak az emberek
Még nem ment fel az ára, soha nem rohad el és nagyon szerethető az A2. Nézd meg ezt a példányt és dönts! Megvennéd?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

A videót a Bosch Elektromos Kéziszerszámok divíziója támogatta, a Bosch GTC 400 C Professional hőmareráról az alábbi linken tudhatsz meg többet.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.