2020.12.09. 06:34

Hasonló autókat, Ford Galaxyt, VW Sharant vagy éppen ilyen Seat Alhambrát nagyjából 500 ezer forintért találsz a hirdetésekben. A legtöbbnek érvényes a műszakija, ahogy a mi autónknak is, amelyet ráadásul idén augusztusban toltak át valahogy a vizsgán. Az egészen biztos, hogy aznap magán felejtette az alvásjavító szemfedőt a vizsgabiztos. Másként ennek az Alhambrának hatalmasat kellett volna buknia. A MűhelyPRN 86. epizódjából kiderül, mekkora fába vágtuk a fejszénket, amikor kitaláltuk, hogy helyrepofozzuk és elajándékozzuk a 19 éves egyterűt.

Az  Automentők - Segíteni rock 'n' roll  sorozat előző epizódjában vettük át a Seatot, majd folyamatos műszaki bizonytalankodással bár, de hazaértünk vele Budapestre.  Ide kattintva nézheted meg kalandfilmünket, ha eddig kimaradt.

A projekt támogatói a Continental Hungária Kft. és a Szakál Metál Autóalkatrész.

Korábbi epizódok:

Nem is kell rá költeni (két költés között)
„Ez miért nem rohad, mint minden Mazda?” – Roland, autószerelő.
Ennyibe kerül, amikor a Touaregnek nincs baja
Mikor hallottad utoljára a „jó Touareg” kifejezést, avagy hogyan vegyünk hirtelen felindulásból, átvizsgálás nélkül 17 éves használt SUV-t?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.