2021.02.03. 18:32

A Nissan Tiida nem fog szembejönni veled az utcán, vagy ha mégis, Suzuki Lianának fogod nézni. Ne okold magad, nem a te hibád, de ez az autó sokkal korszerűbb, kényelmesebb és talán tágasabb is, mint elvi rokona. Bár a típus teljesen eltűnt az új autók kínálatából, sőt, utódja a Pulsar sem ment nagyot, használtan mégis jó vétel lehet. Konkrétan annyit kérnek érte, mint egy kortárs Suzuki Swiftért, miközben nagyobb a vas, több a hely és nagyobb benne a motor. Károly átlátta az összefüggést, megvette a legjobb kivitelt, mi pedig alaposan átvizsgáltuk az autót az Avalon Bosch Car Serviceben, hogy kiderüljön, hogy állt tisztesség dolgában az eladó, amikor a mai MűhelyPRN szereplőjének kezébe csapott.

Korábbi epizódok:

Rulettkerék Astra: füst és vasoxid
A MűhelyPRN szervizében járt Anti ajándék Astrája, hogy kiderüljön, mi mindent kell rendbehozni rajta. Bonts egy sört, ez hosszú lesz!
Fotelnepper: A legdrágábbak mennek egymillióért. Ez ajándék volt
Anti a születésnapjára kapta ezt az Opel Astra F Caravant, de nagy kérdés, hogy valóban öröm-e egy ilyen "ajándék".

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.