2021.02.03. 18:32

A Nissan Tiida nem fog szembejönni veled az utcán, vagy ha mégis, Suzuki Lianának fogod nézni. Ne okold magad, nem a te hibád, de ez az autó sokkal korszerűbb, kényelmesebb és talán tágasabb is, mint elvi rokona. Bár a típus teljesen eltűnt az új autók kínálatából, sőt, utódja a Pulsar sem ment nagyot, használtan mégis jó vétel lehet. Konkrétan annyit kérnek érte, mint egy kortárs Suzuki Swiftért, miközben nagyobb a vas, több a hely és nagyobb benne a motor. Károly átlátta az összefüggést, megvette a legjobb kivitelt, mi pedig alaposan átvizsgáltuk az autót az Avalon Bosch Car Serviceben, hogy kiderüljön, hogy állt tisztesség dolgában az eladó, amikor a mai MűhelyPRN szereplőjének kezébe csapott.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.