2021.02.24. 17:50

A műsor felvétele után ellenőriztük, hogy milyen fotók készültek a Rulettkerék sorozat új sztárjáról, az 1999-es, tehát ráncfelvarrás utáni Opel Astra F Caravanról. A képek, illetve a puszta tény alapján, hogy az autón még egy évig érvényes a vizsga, azt gondolhatnánk, hogy minden rendben. Most pedig lássuk, mit nem vettek észre a vizsgabiztosok és mi az, ami nem maradhatott rejtve az Avalon Bosch Car Service lámpái, illetve kameráink előtt a MűhelyPRN 93. epizódjában!

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.