2021.03.03. 17:30

A Toyota Prius III örök autó - állítják, akik ismerik a benzinelektromos hibridet, és nem tartanak attól a néhány problémától, amely mégis költséges javításokhoz vezethet. A típus egyre többek számára potenciális jelölt, amikor 3 millió forint körül keresnek valamilyen hétköznapi használatra alkalmas, dízeles fogyasztású, de annál lényegesen tisztábban üzemelő autót. Ezúttal rendhagyó MűhelyPRN-t láthattok, hiszen ebben az epizódban egy 543 ezer kilométert futott autó gazdája, a típus egyik legnagyobb magyarországi ismerője, Juhász Jenő mesél a lehetséges hibákról, ezek megelőzéséről és a várható költségekről. Az Avalon Bosch Car Service ezúttal is alaposan átvizsgálta az autót.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.