Ha van pénzed majomra, legyen banánra is!

MűhelyPRN 102: Audi Q7 – 2013.

2021.05.26. 18:27

Az Audi Q7 első generációja 2006 és 2015 között készült, az átvizsgált példány 2013-as, vagyis facelift utáni. Az Audi nehézbombázója ugyanarra a technikára épül, mint a Volkswagen Touareg és a Porsche Cayenne, sokan szeretik megvenni a hét ülés, a nagy raktér miatt, de vontatásra is jól használható. Péter autójában a legnépszerűbb motor van, a 245 lóerős V6-os TDI. A komplex technika és a húzós alkatrészárak miatt nem gondoltuk volna, hogy a végén olcsó kalkuláció készül, hisz van aki annyiból autót vesz, amennyiből jó minőségű abroncsokkal átgumizható a hatalmas SUV. Nézd meg a videót, végül mi lett az átvizsgálás eredménye az Avalon szervizben!

Ha olvasnál tesztet is a használt Audi Q7 első generációjáról, itt megtalálod.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok:

Ami nincs benne, az nem romlik el!
Ha pár százezerért keresel autót, akkor a Fabia I. az egyik lehetőség. Erre is lehet költeni, de hol a határ, amíg meg is éri?
Egyszer a költségek fénysebességre kapcsolnak
Tizennégy évig járt márkaszervizbe ez a Volvo, ennek köszönheti jó általános állapotát, viszont már feltűnnek a drága javítások első tünetei.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.