Egyszer a költségek fénysebességre kapcsolnak

MűhelyPRN Volvo V50 – 2007.

2021.06.02. 17:49

Valamivel több, mint 290 ezer kilométer és 14 év kevés volt ahhoz, hogy ez a Volvo elpusztuljon. Mindig megkapta a megfelelő karbantartást, még közvetlenül azelőtt is, hogy betolták a kereskedésbe. Igaz, ennek ellenére van pár költségesebb javítás, szivárog ez-az, ami végül egy szokványos karbantartásnál látványosabb javítási összeget jelez az Avalon szerviz kalkulációja szerint. Ám ha a turbó körül is szétnézünk, kiderül, mi töri le a hasonló korú és futásteljesítményű dízelek árát.

A típus limuzin változatáról, az S40-esről itt olvashatsz használttesztet, ha pedig a kombi érdekel a kisebbik dízelmotorral, azt itt találod!

Korábbi epizódok:

Hová tűnik az olaj a Ceedből?
Az autó első ránézésre is patika, Ceed-et venni amúgy is ajánlott. Már ha rendesen szervizelték a hét év garancia lejárta után is.
Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.