Ami nincs benne, az nem romlik el!

MűhelyPRN: Skoda Fabia 1.4 MPI – 2000.

2021.06.23. 17:02

Szinte végtelen mennyiségben megtalálható a használtpiacon a Skoda Fabia első generációja, nemcsak ötajtós, hanem kombi és faros limuzin karosszériával is, de többnyire elég fapados kivitelben. Az már valódi Volkswagen-technika, ami ősi Skoda benne, az egyedül a láncos 1.4 MPI blokk. Hogy a jó hírrel kezdjem, az átvizsgálás során nagy árulást nem találtunk az Avalon szervizben, de S.O.S. javítást már igen, és ezzel nincs vége a listának. Fabiára is lehet költeni, de mennyit érdemes még?

Korábbi epizódok:

Kézit akart, automatát vett 420 ezer km-rel
Benzines, automata váltós Galantot választott Emese a kínálat felső részéből. Így kell ezt csinálni, vagy élete tévedése volt?
Egyszer a költségek fénysebességre kapcsolnak
Tizennégy évig járt márkaszervizbe ez a Volvo, ennek köszönheti jó általános állapotát, viszont már feltűnnek a drága javítások első tünetei.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.