Insignia: tiltott motorok és titkos tippek

MűhelyPRN: Opel Insignia Country Tourer 2.0 CDTI Bi-Turbo – 2014.

2021.07.14. 17:34

A műfaj nehézbombázója az Insignia, az Opel középkategóriás modellje, amit végül nyolc éven keresztül gyártottak, rengeteg motorváltozatban, négy-, ötajtós kivitelben és kombiként. Az Avalon szervizben átvizsgált autó egy kombi, amit Country Tourer néven, megemelt futóművel és műanyag betétekkel feldíszítve árultak. Motorja is izgalmas, a kétliteres dízelmotorra két turbófeltöltő került. S hogy a technikai érdekességeket tovább soroljuk: összkerekes és elektronikusan állítható a futómű csillapítása. Kell félni mindezektől? A MűhelyPRN vendége Ivanits Richárd, az Insignia Club szakértője, ő ad vásárlási tanácsokat, elmeséli a típushibákat és elárulja, melyek az ajánlható motorok az Insigniához. És persze a feketelistásakat is.

Ha tesztet olvasnál az Insigniáról, elég komoly szakirodalmat halmoztunk fel belőle, az összeset itt találod. Ha kifejezetten használtteszt érdekel, ezt érdemes elolvasni.

Korábbi epizódok:

Ilyen egy BMW, ha megadnak neki mindent
Ez az autó azért különleges, mert újkora óta folyamatosan költöttek rá, ettől függetlenül tudott mire árajánlatot adni az Avalon.
Fiatal, de sokat futott dízel Focust szabad?
A cégautók sokat kapnak, használatból és gondoskodásból is, 200 ezer km környékén meg szabad ilyesmit venni?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.