Egy Swiftre is lehet költeni

MűhelyPRN: Suzuki Swift Sport – 2007.

2021.08.25. 17:05

Hagyományosan olcsón szervizelhetőnek tartjuk a magyar gyártású Suzukikat, és alapvetően ez igaz is a Swift Sportra: nem kell rá túl extrém méretű gumi, a motor is jól bírja a kiképzést, ha megkapja a rendszeres karbantartást, nem is zabál túl sokat, vagyis egy gazdaságos élményautó – minden persze a hasonló kaliberű vetélytársakhoz képest igaz. Az Avalon szervizbe n átvizsgált 2007-es példány azonban már nem mai csirke, sokat is futott, ráadásul kapott az útsózásból is rendesen. Mégis meglepődtünk az árajánlat végösszegén, úgy tűnik, körülbelül ez az a kor, amikor már nem csak benzin, gumi és motorolaj kell hozzá.

A Swift Sport első hazai kiadása járt már az Erőmérőben, ha érdekel, itt megnézheted. A sportos Suzuki Swiftekről készült összehasonlítónk meg itt olvasható.

Korábbi epizódok:

Ennyibe kerül, amikor a Touaregnek nincs baja
Mikor hallottad utoljára a „jó Touareg” kifejezést, avagy hogyan vegyünk hirtelen felindulásból, átvizsgálás nélkül 17 éves használt SUV-t?
...és megláttuk az olajat a kiegyenlítő tartályban
Úgy tűnik, nem rossz a kocsi, de van itt egy kis bibi.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.