Ennyibe kerül, amikor a Touaregnek nincs baja

MűhelyPRN: Volkswagen Touareg 2.5 R5 TDI - 2004.

2021.09.15. 17:58

A Volkswagen Touareg kellemes meglepetést okozott Avalon szervizbe n az átvizsgáláson, mert kevés baja volt. Mindez nem jelenti azt, hogy fillérekből javítható, sőt: még a pár ezer forintos tömítés cseréje is elvisz vagy húszezret, mivel bonyolult az autó és itt-ott nehéz szerelni. A kis bajok viszonylag magas áráról szóló videót mindenki tanulmányozza, hogy lássa: megéri még időben elvégezni a javításokat, akkor is, ha drágák, mert amit megúszol velük, az sokkal jobban fájna.

Használt autós összehasonlító tesztünkben egy V6-os TDI szerepelt a Touaregben, az ellenfél viszont öthengeres volt: a Volvo XC90. Melyik a nyerő? Itt elolvasható.

Korábbi epizódok:

Végtelen megbízhatóság
Viszont ha baj van egy Infinitivel, az zsebbenyúlós. 12 éves korában megnéztük, milyen egy SUV, ha a japánok gyártják. Szpoiler: OLYAN.
Ennyiért szétrohadt Swiftet kapsz
Az utóbbi adások meglepetése volt a Smart Forfour a nagyon olcsó autók között, viszont az alkatrészeknél akad pár taposóakna, ha tényleg jó minőséget akarsz.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.