Nem is kell rá költeni (két költés között)

MűhelyPRN: Audi S4 Avant Quattro (B6) – 2004.

2021.09.22. 15:54

Az Audi S4-es kezét általában akkor engedik el a gazdáik, amikor egy komolyabb műszaki problémával szembesülnek, és nincs már kedv, akarat vagy pénz, hogy megoldják a kérdést. Péter is egy ilyet vehetett, költött is már rá rendesen, de elhozta az Avalon szervizbe, hogy megtudja, van-e még valami komolyabb gond. Egészen váratlan az összegről szól az árajánlat, de hogy pontosan mennyi, az kiderül a videóból. Meg az is, hogy miért ennyi.

Bár az Audi S4 használtpiaci jelentősége tagadhatatlan, de hogy két lábbal a talajon maradjunk, az Audi A4 1.9 TDI használttesztjét is érdemes elolvasni, főleg azoknak, akinek nincs végtelenített üzemanyagkártyájuk.

Korábbi epizódok:

Végtelen megbízhatóság
Viszont ha baj van egy Infinitivel, az zsebbenyúlós. 12 éves korában megnéztük, milyen egy SUV, ha a japánok gyártják. Szpoiler: OLYAN.
Ennyiért szétrohadt Swiftet kapsz
Az utóbbi adások meglepetése volt a Smart Forfour a nagyon olcsó autók között, viszont az alkatrészeknél akad pár taposóakna, ha tényleg jó minőséget akarsz.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.