Egy Honda is lehet életveszélyes

MűhelyPRN: Honda FR-V 2.0i – 2005.

2021.09.29. 15:40

A Honda FR-V nem a legendás korrózióvédelméről lett ismert, hanem kétszer háromüléses elrendezéséről, ami pont ugyanolyan, mint a Fiat Multipláé. Viszont a Honda egy könnyebben emészthető formatervű, ráadásul japán autó, tehát ha a világon valóban lenne igény ilyen hatülésesekre, még ma is gyártanák. Gábornak viszont volt rá igénye, megvette és elhozta az Avalon szervizbe, ahol megkértük, hogy vagy hagyja itt, vagy tréleren vigye el. Egy hasonló szerelési hiba irtó veszélyes, teljesen mindegy, hogy olcsón korrigálható, másnap el is készült a javítás. Milyen szerencse, hogy Gábor el tudott jönni a forgatásra, és nem az autópályán derült ki a hiba.

Aki már olvasta a használttesztünket az FR-V-ről, kapásból rávághatná, hogy: FŐFÉKHENGER! De nem.  

Korábbi epizódok:

Végtelen megbízhatóság
Viszont ha baj van egy Infinitivel, az zsebbenyúlós. 12 éves korában megnéztük, milyen egy SUV, ha a japánok gyártják. Szpoiler: OLYAN.
Ennyiért szétrohadt Swiftet kapsz
Az utóbbi adások meglepetése volt a Smart Forfour a nagyon olcsó autók között, viszont az alkatrészeknél akad pár taposóakna, ha tényleg jó minőséget akarsz.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.