Ennyiért szétrohadt Swiftet kapsz

MűhelyPRN: Smart Forfour 1.3 – 2005.

2021.10.13. 17:51

A Smart Forfour három évet kapott arra, hogy bizonyítson, összesen úgy 120 ezer darabot adtak el belőle Európában. Magas ára már a múlté, így lett ebből a példányból futárgép, amivel a gazdája két év alatt 80 ezer kilométert tett meg. Ezt hozta el most az Avalon szervizbe Tibor. Mivel olcsó, sokan megveszik már, de mire számíthatnak? Ez az 1,3-as motor jó, szabad belőle dízelt venni? Azért vannak intő jelek is, mivel a ritka autóhoz kevesebb az alkatrész is, ami meg van, az lehet, hogy drágább – kérdés, hogy kell-e hozzá, és ha igen, akkor mi.

A Smart Forfour ugyan Európában készült, de a technikája főleg Mitsubishi, így talán érdemes elolvasni a Colt tesztjét. Szpojler: a Colt nagyobb és rondább.

Korábbi epizódok:

Novoth Tibi bevállalta, de te csak óvatosan!
Benzines is, Multitronic automata is – nem a legjobb hírben álló A4-konfiguráció, viszont a tulajdonos rengeteg szeretettel és pénzzel áll hozzá.
Aki a szíve mélyén BMW-s, az is marad!
Nagyon ritkán lehet látni már a második 5-ös BMW generációt, Mario viszont nem dicsekedni jött, kíváncsi, mik az autó hibái és mennyit kell költenie rá.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.