Ennyiért szétrohadt Swiftet kapsz

MűhelyPRN: Smart Forfour 1.3 – 2005.

2021.10.13. 17:51

A Smart Forfour három évet kapott arra, hogy bizonyítson, összesen úgy 120 ezer darabot adtak el belőle Európában. Magas ára már a múlté, így lett ebből a példányból futárgép, amivel a gazdája két év alatt 80 ezer kilométert tett meg. Ezt hozta el most az Avalon szervizbe Tibor. Mivel olcsó, sokan megveszik már, de mire számíthatnak? Ez az 1,3-as motor jó, szabad belőle dízelt venni? Azért vannak intő jelek is, mivel a ritka autóhoz kevesebb az alkatrész is, ami meg van, az lehet, hogy drágább – kérdés, hogy kell-e hozzá, és ha igen, akkor mi.

A Smart Forfour ugyan Európában készült, de a technikája főleg Mitsubishi, így talán érdemes elolvasni a Colt tesztjét. Szpojler: a Colt nagyobb és rondább.

Korábbi epizódok:

Végtelen megbízhatóság
Viszont ha baj van egy Infinitivel, az zsebbenyúlós. 12 éves korában megnéztük, milyen egy SUV, ha a japánok gyártják. Szpoiler: OLYAN.
Tamás félretett rá egymilliót, elég lesz?
A Volvo XC90 egy műveltebb réteg autója, szóval kicsi a piaca – mondja a Becsületesnepper. MűhelyPRN Volvo-guruval!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.