Végtelen megbízhatóság

MűhelyPRN: Infiniti EX37 – 2009.

2021.10.20. 16:32

Az Infiniti EX37-ről a lényeg: 320 lóerős, V6-os motor, automata váltó, összkerékhajtás: egészen döbbenetes képességű jármű ez, ami 6,2 s alatt van százon, annak ellenére, hogy üresen 1,8 tonnás. Igaz, benzint kell bele tankolni, még a norma szerinti átlag is 11 liter fölött van. Azért hívtuk meg az Avalon szervizbe átvizsgálásra, hogy lássuk, mire számíthatunk a márka autóitól, amelyek már nem feltétlenül fiatalok és bár a hivatalos márkaszervizek működnek, ezek Budapest környékét fedik le. Szóval vannak dolgok, amiket át kell gondolni, ha úgy döntesz, mennyivel izgalmasabb ez, mint egy pár éves, dízel Focus kombi.

Az EX-ről nincs tesztünk, de ha már lúd, legyen kövér: olvasd el az Infiniti FX45 használttesztjét, elvégre tesó, csak még nagyobb a bódé és a motor is. Meg az élmény is!

Korábbi epizódok:

Egy Golf GTI 16 évesen is GTI
Erős, de használható, viszont annyi baja lehet a technikának, hogy belegondolni is rossz. És akkor a rozsdáról még nem is beszéltünk.
Ötven méter próbaút elég?
Egy bátor autóvásárlás előzte meg az átvizsgálást. Zsákbamacska, vagy a szívó benzinmotor vakon is jó?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.